ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κώστας Καραμανλής: Επισκέψεις σε κοινότητες και στην Βιομηχανική Περιοχή

Επισκέψεις πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, σε κοινότητες του Δήμο Σερρών.

Ο πρώην υπουργός έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Για μία ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα στις κοινότητες του Δήμου Σερρών, Άνω και Κάτω Μητρούσι, Μονοκκλησιά, Προβατά, Άνω και Κάτω Καμήλα και συναντήθηκα με καλούς φίλους από τα παλιά που έχουμε δώσει μαζί πολλούς κοινούς αγώνες.

Οι θετικές εξελίξεις που υπάρχουν με το σπουδαίο έργο του 2ου αρδευτικού Σερρών, γνωστού και ως ΤΟΕΒ Προβατά έχει γεμίσει με ικανοποίηση τους παραγωγούς μας, καθώς πρόκειται για ένα πάγιο αίτημά τους που επιτέλους ικανοποιήθηκε.

Η στήριξη του σερραϊκού πρωτογενούς τομέα ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμένα, γιατί αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας που με τις κατάλληλες υποδομές μπορεί να αποφέρει ακόμα περισσότερα.»

Επίσης ο κ. Καραμανλής βρέθηκε και στην Βιομηχανική περιοχή των Σερρών.

«Επισκέφτηκα τη βιομηχανική περιοχή των Σερρών, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του σερραϊκού επιχειρείν και ανταλλάξαμε απόψεις με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες.

Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων αποτελεί σταθερή προτεραιότητα.

Και είναι πάντα μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπουμε τις σερραϊκές επιχειρήσεις να επεκτείνονται, να προοδεύουν και να δημιουργούν μεγάλη προστιθέμενη αξία για το Νομό μας.

Γιατί αυτό σημαίνει περισσότερες και καλύτερες δουλειές, σημαίνει ότι οι νέοι μας θα παραμένουν εδώ, στο τόπο μας.

Γι’ αυτό θα εξακολουθήσουμε με την ίδια συνέπεια να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους για πρόοδο και για δημιουργία.»