ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αβραμάκης: «Με τον Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο ο νομός Σερρών εντάσσεται στην προοδευτική διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Λευτέρης Αβραμάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι θα είναι υποψήφιος και στις Σέρρες στις προσεχείς εκλογές:

«Ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τις Σέρρες. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τις Σέρρες για να είναι υποψήφιος και την Τρίτη, (02 Μαΐου στις 18.30) στη διασταύρωση των δρόμων Ερμού και Τσαλδάρη απευθύνει ευρύ κάλεσμα δημοκρατικής συστράτευσης στον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Οι πολίτες των Σερρών θα είμαστε όλοι εκεί και θα στείλουμε το μήνυμα ότι η Περιφέρεια βγαίνει από το περιθώριο και έρχεται στο προσκήνιο.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις Σέρρες. Πιστεύουμε πραγματικά ότι η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί την ένταξη των Σερρών στους πρωταγωνιστές της επόμενης προοδευτικής διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε τονίζουμε ότι δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς την ισόνομη συμμετοχή όλων των περιοχών της χώρας. Απόδειξη της δέσμευσής μας ότι η ΠΕ Σερρών θα έρθει στο προσκήνιο, είναι η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, να τιμήσει τον τόπο μας, επιλέγοντας να είναι εδώ υποψήφιος.

Ο απομονωτισμός των Σερρών, η ερήμωση των χωριών μας, η υποβάθμιση της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα, θα λάβουν τέλος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε το σχέδιο, έχουμε την εμπειρία και κυρίως έχουμε την πολιτική βούληση να φέρουμε στο προσκήνιο την ΠΕ Σερρών, ως ουσιώδη πόλο ανάπτυξης.»