ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25.000 ευρώ για τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου

Αντί 25.000 ευρώ πωλήθηκαν τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚΑνδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη της δημοπρασίας η τιμή ήταν στις 17.000 ευρώ, όμως τις τελευταίες δύο ώρες της διαδικασίας, οι δύο υποψήφιοι νέοι κάτοχοί τους, «κονταροχτυπήθηκαν» εκτοξεύοντας την τιμή τους στις 25.000 ευρώ.

Νέος τους κάτοχος, έγινε ένας νεαρός εφοπλιστής, που έχει αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα αντικείμενα που σχετίζονται με αυτόν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της δημοπρασίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, σχολίασε: «Πέρασε το στόχο! Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα!». Σχολιάζοντας την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες, σημείωσε: «Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα. Απίστευτο: Είναι η στρατηγική των αγοραστών, απίστευτο είναι αυτό».

Ερωτώμενος αν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το νέο κάτοχο των γυαλιών, ο Νίκος Παπανδρέου, τόνισε: «Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο προφανώς».

Τέλος, σχολιάζοντας την τιμή και το τι αυτή δείχνει, ανέφερε: «Δείχνει ότι έχει γίνει λίγο cult το θέμα «Ανδρέα». Φτάνουμε στο επίπεδο του μύθου που εμένα δεν μου αρέσουν οι μύθοι αλλά η κοινωνία χρειάζεται μύθους».

Πηγή: cnn.gr