Σχολεία: Με ερωτηματικό η ημερομηνία που θα ανοίξουνΗ ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία αποτελεί ξανά αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας των τελευταίων επιδημιολογικών δεδομένων για την πορεία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που συζητείται είναι να ανοίξουν τα σχολεία μία εβδομάδα αργότερα από την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί, δηλαδή στις 14 και όχι στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει πάνω από 200 νέες μολύνσεις στη χώρα μας, κάτι που έχει προβληματίσει τους ειδικούς, οι οποίοι περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα των μέτρων που εφαρμόστηκαν το τελευταίο διάστημα. «Προς το παρόν περιμένουμε να δούμε σε ποιο βαθμό θα αποδώσουν το προσεχές διάστημα τα μέτρα που ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Σημειώνεται ότι από το περασμένο Σάββατο έως και χθες, Παρασκευή, ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει 1.561 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.


Βρείτε μας στο Facebook

BP ΜΑΝΑΦΗΣ


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.