ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλος – Άρης: Διακοπή στο παιχνίδι – Ξύλο και χημικά μέσα κι έξω από το γήπεδο

Ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Καραντώνης σταμάτησε το παιχνίδι στο 11ο λεπτό, λόγω της εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων που έγινε έξω από το γήπεδο κι έκανε αποπνικτική κατάσταση.

Η ένταση, πάντως, δεν περιορίστηκε μόνο εκτός, καθώς μεταφέρθηκε και εντός σταδίου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Οι διαιτητές και τα μέλη των ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήρια, ενώ η ΠΑΕ Βόλος μέσω ανακοίνωσης της για «έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση», ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι: «αδύναμη να αποκαταστήσει την τάξη».

Η ανακοίνωση του Βόλου…

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».

«Οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν»

Λίγο αργότερα, ο Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία, αναφέρει: «Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους! Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!».

Στις 18.30 το ματς ξεκίνησε και πάλι.

Σχετικές ειδήσεις

Δήμος Βισαλτίας: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο σπίτι

Serres24

Δήμος Σιντικής: Απαγόρευση κυκλοφορίας και παραμονή εκδρομέων σε δάση

Serres24

Δήμος Σερρών: Δημοτικό συμβούλιο για τα LED

Serres24