ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σιντικής: Βοήθεια προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Σιντικής ανέδειξε η συμβολική πράξη συμπαράστασης προς τις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, με τη μεταφορά ζωοτροφών στους πυρόπληκτους από την Δημοτική Αρχή του Φώτη Δομουχτσίδη.

Συγκεκριμένα, στάλθηκαν δωρεάν περισσότεροι από 10 τόνοι ζωοτροφών και άχυρων, που είχαν αποθηκευτεί προσωρινά σε αποθήκη στο Νεοχώρι Σιντικής, με προορισμό τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Η συλλογή των παραπάνω ζωοτροφών έγινε με μέριμνα του Δήμου Σιντικής για την άμεση βοήθεια των πυρόπληκτων, εξαιτίας της έλλειψης τους που προέκυψε από την καταστροφή της φύσης, με την ανταπόκριση των αγροτοκτηνοτρόφων του Δήμου να είναι άμεση και θερμή.

«Το πνεύμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, αποτελεί απαράβατο καθήκον και νοοτροπία που οφείλουμε να δείξουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των αγροτοκτηνοτρόφων μας, ας γίνει παράδειγμα για την αντιμετώπιση των πραγματικών έκτακτων αναγκών στην πατρίδα μας και από άλλους φορείς! Δεν τους ξεχνάμε! Συγχαίρω τους Δημότες μου!», τόνισε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας Ευστάθιος Ζαπρίδης, που συντόνισε την όλη προσπάθεια, εξέφρασε «την ικανοποίησή του για τα γρήγορα αντανακλαστικά και τα πλούσια αισθήματα συμπόνιας που επέδειξαν οι συνδημότες μας σε μία ιδιαίτερα απαιτητική πρόσκληση, ώστε να μπει ένα λιθαράκι για την ταχύτατη επιστροφή στην κανονικότητα των κατοίκων της Εύβοιας».

Αξίζει για ακόμη μία φορά να τονιστεί η τεράστια συμβολή των δημοτών, που ανιδιοτελώς προσέφεραν τα προϊόντα τους, συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που η Νότια Ελλάδα μετράει ακόμη τις πληγές της. Εμείς δεν τους ξεχνάμε!