ΣΕΡΡΕΣ

Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας: αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές

H Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας την τραπεζική σουίτα της Natech για το δίκτυο καταστημάτων της και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Core Banking CSB2, το POSEIDON AML, το APOLLO web banking, ARTEMIS mobile banking, DIAS module και ATM module.
✅Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μετάβασης στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα CSB2 καθώς και στο σύστημα αποτροπής ξεπλύματος χρήματος POSEIDON AML, η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει σημαντικά τη θέση της.
✅ Λειτουργεί πλέον με σύγχρονα συστήματα, αδιάλειπτης live λειτουργίας 24/7, με στόχο να διαθέσει νέα ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, βελτιστοποιώντας τις λειτουργικές διαδικασίες της.
✅ Με το λανσάρισμα της εφαρμογής Artemis Mobile Banking αλλά και με το Apollo web banking, η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακή τραπεζική βασισμένη στις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, εύκολη πλοήγηση, εύχρηστο περιβάλλον, και επιπλέον επιλογές συναλλαγών πέρα από τις βασικές.
✅ Η μετάβαση παρέχει μεγάλο εύρος λειτουργικότητας βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία.
🏛 www.syntraser.gr
📞2321098030 εξυπηρέτηση Σερρών
📞2351030996 εξυπηρέτηση Κατερίνης