ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας

Κορυφώνεται η αγωνία για την 18χρονη Πετρούλα που εξαφανίστηκε από τα Χρυσοχώραφα Σερρών και οι Αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό της.

Η 18χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από τα Χρυσοχώραφα όπου βρισκόταν με τους γονείς και τον αδελφό της, έχοντας πάρει μαζί της την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό.

Μάρτυρας ανέφερε ότι την είδε να επιβιβάζεται σε ένα ταξί και να κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Κάμερα από κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το όχημα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν η κοπέλα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Star, φαίνεται το λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, το οποίο είχε τελικό προορισμό τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, στο όχημα επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας 30 – 35 ετών και άλλο ένα άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και δεν ήταν ευδιάκριτο εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ο αδελφός της 18χρονος είπε πως προσπαθούν αν δουν που μπορεί να βρίσκεται αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα.

«Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω πως είναι καλά η αδελφή μου και να μην έγινε κάτι κακό. Η αδελφή μου ήταν πάντα ένας ήρεμος άνθρωπος, καθόταν στο δικό της δωμάτιο. Δεν μιλούσε πολύ όταν είχε προβλήματα. Στη μαμά μου μίλαγε μόνο όταν είχε κάτι. Δεν πρόσεξα κάτι περίεργο αυτές της ημέρες. Είχαμε πάει και βόλτα, ήταν όλα καλά».

Όπως είπε η μητέρα της, η 18χρονη έκανε παρέα στη γειτονιά με παιδιά που η εκείνη τους γνώριζε αλλά δεν ξέρει εάν μιλούσε στο διαδίκτυο με αγνώστους.

«Υπάρχουν άνθρωποι που παριστάνουν τους μικρότερους στο διαδίκτυο και είναι μεγαλύτεροι. Δεν ξέρω εάν μιλούσε με κάποιο άγνωστο. Εγώ θέλω να παρακαλέσω αυτόν τον άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να μας πούνε πως είναι καλά. Ας πάρει η ίδια στο Α.Τ εάν δεν θέλει να πάρει εμάς. Απλά θέλω να ξέρω που βρίσκεται».

Πηγή: ethnos.gr