Χωρίς κατηγορία

Σέρρες: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ

Τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρο της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο υποδέχθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο των Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Τον κ. Νικολόπουλο συνόδευσε ο Πρόεδρος της Ενωσης Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν.Σερρών κ. Ανδρέας Μπαρακλής.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και τονίσθηκε η αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών με την Πανελλήνια Ομισπονδία Βιοτεχνών Μετάλλων, Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες που ανήκουν στις Ενωσεις των Επισκευαστών Οχημάτων και Φανοποιών, Βαφέων Ν. Σερρών.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν η εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου και η δημιουργία ενός περιφερειακού γραφείου της κλαδικής ομοσπονδίας τους με έδρα τις Σέρρες, για το οποίο ζητήθηκε η στήριξη από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε να σταθεί αρωγός στα αιτήματα που του τέθηκαν, όπως επίσης και στην διοργάνωση μίας ημερίδας στις Σέρρες, για την προβολή και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της ηλεκτροκίνησης