ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Συνάντηση Πέτσα – Σπυρόπουλου

Τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στο Διοικητήριο Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Στη σύντομη συνάντηση που είχαν, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο υπουργός αναφέρθηκε στην μεταρρυθμιστική πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα του Α΄ και Β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του επεσήμανε την ικανοποίησή του από την αποδοτικότητα των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει κατά την μέχρι τώρα θητεία του, εξέφρασε δε την αναγκαιότητα για νέες προσλήψεις προσωπικού ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.
Ακολούθως, ο κ. Σπυρόπουλος συνόδευσε τον Στέλιο Πέτσα στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρίου, ενώ σε δηλώσεις τους προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προέτρεψαν και οι δύο, τους πολίτες να εμβολιαστούν, αξιοποιώντας το επίτευγμα της επιστήμης προκειμένου να οχυρώσουν την υγεία τους και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Σχετικές ειδήσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά – Αν έχουμε πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε» (βίντεο)

Serres24

Σέρρες: Ανάβουν τα καζάνια, ξεκινούν τα γλέντια για το τσίπουρο

Serres24

Ανακαλείται παρτίδα από τα μπισκότα OREO

Serres24

Σχολιάστε