ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις – SERRESCUP

Στις Σέρρες θα φιλοξενηθεί, η καρδιά του πανευρωπαϊκού τένις, καθώς ξεκινάει το SERRESCUP 2021, διάρκειας 9 ημερών. Συνολικά καταφθάνουν 144 αθλητές, ηλικίας 12 με 14 ετών από όλο τον κόσμο, για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακριθούν.

Αθλητές απ όλο τον κόσμο, συνολικά 144, ηλικίας από 12-14 ετών, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να διακριθούν.  Πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει να γίνει 30 χρόνια στις Σέρρες και για το λόγο αυτό ένωσαν τις δυνάμεις τους η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Δήμος Σερρών και ο σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών.

Η παραπάνω διοργάνωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καθώς οι συμμετοχές ξεπερνούν τους 140 αθλητές από όλο τον κόσμο (Ρωσία, Ισραήλ, Η.Π.Α., Ιταλία, Σερβία κλπ) χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί τους.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16/102021 και ώρα 09:00 και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς την Κυριακή 24/10/2021.
Κατά την διάρκεια των αγώνων -καθημερινά 09:00πμ με 20:00μμ – οι Σερραίοι θα μπορούν να απολαύσουν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών

Στη διοργάνωση, που θα διαρκέσει συνολικά 9 μέρες, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid και μπορούν οι Σερραίοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τους αθλητές από κοντά.

 

Σχετικές ειδήσεις

ΠΑΟΚ – Με νίκη στους ομίλους του Europa Conference League

Serres24

ΣΕΡΡΕΣ Κορωνοϊός: Πόσα τα κρούσματα σήμερα – Η κατανομή σε όλη τη χώρα

Serres24

Νομός Σερρών: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 1 Ιουνίου

stydio3

Σχολιάστε