Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών επανεξελέγη ο Παναγιώτης Καριπογλου, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του τα μέλη του Συλλόγου.
Στις εκλογές που έγιναν εχθές, Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ο Παναγιώτης Καρύπογλου, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος και έλαβε 228 ψήφους
Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο κ. Καριπογλου προχώρησε σε δήλωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους συναδέλφους του.
Το μήνυμα του Προέδρου
“Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για τέταρτη φορά.
Η τιμή είναι μεγάλη και αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το βάρος της ευθύνης μιας τέτοιας επανεκλογής.
Ευχαριστώ τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ και όλους τους υποψήφιους που έδωσαν έναν αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα.
Κανένας δεν θα λείψει από τους αγώνες που έρχονται.
Στα μέλη που εκλέχτηκαν εύχομαι καλή δύναμη και δημιουργική συνεργασία επ’ ωφελεία των συναδέλφων μας.”


