Χωρίς κατηγορία

Σέρρες – Κορωνοϊός: Κλείνουν 7 τμήματα του πανεπιστημίου Σερρών

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών, Νικόλαος Γιοβάνης, εξέδωσε ανακοίνωση μετά το κρούσμα κορωνοϊού που καταγράφηκε σε φοιτήτρια.

Συγκεκριμένα: 

«Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα ότι μία φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, η οποία παρακολούθησε το Εργαστήριο Ποσοτικές Μέθοδοι στη λήψη Διοικητικών Αποφάσεων ΙΙ (Τμήμα Πέμπτης, 15/10/2020, και ώρες 17:00 – 19:00) διαγνώστηκε θετική στον νέο κορωνοϊό Cοvid-19.

Στη συνέχεια, ενημέρωσα τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΙΠΑΕ και τον Νομίατρο Σερρών, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι θα προβούν στις προκαθορισμένες από τον νόμο ενέργειες.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (και τα επτά) του συγκεκριμένου Εργαστηρίου αναστέλλουν τη λειτουργία τους με τη δια ζώσης παράδοση, για να απολυμανθεί ο χώρος, αύριο, Πέμπτη, 22-10-20. Τα αντίστοιχα μαθήματα θα συνεχίσουν να διεξάγονται διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Τόσο το Διδακτικό Προσωπικό όσο και οι φοιτητές του συγκεκριμένου Τμήματος (Πέμπτη 15/10/2020, και ώρες 17:00 – 19:00) υποχρεούνται από τον νόμο να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών.

Επισημαίνεται, για μια ακόμη φορά, ότι, η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος καθώς και τα λοιπά μέτρα προστασίας είναι υποχρεωτικά.

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία σας, ούτως ώστε να εξέλθουμε από τη δύσκολη αυτή κατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος.»