ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον παππού και την εγγονή που σώθηκαν από χείμαρρο

Τον παππού και την 3χρονη εγγονή του έσωσε το μεσημέρι της Πέμπτη ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν παρασύρθηκαν από χείμαρρο στις Σέρρες.

Ο παππούς οδηγώντας ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, έχοντας μαζί του την 3χρονη εγγονή του προσπάθησε να περάσει έναν χείμαρρο κάτω από το περιφερειακό δρόμο της πόλης των Σερρών, μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου και της διασταύρωσης Νεοχωρίου κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.

Δεν γνώριζε όμως ότι είχαν γίνει έργα αναχωμάτωσης και ότι είχε βαθύνει ο χείμαρρος και ξαφνικά το ορμητικό ρεύμα έριξε τον παππού και την εγγονή κάτω.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αστυνομικός βούτηξε μέσα στα νερά για να τους σώσει. Τόσο ο παππούς όσο και η εγγονή του είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, μετά από άμεση επέμβαση, βοήθησαν ηλικιωμένο άνδρα και την 3χρονη εγγονή του, που είχαν παρασυρθεί από χείμαρρο.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια περιπολίας έξω από την πόλη των Σερρών, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας και η 3χρονη εγγονή του, είχαν παρασυρθεί με μοτοποδήλατο από χείμαρρο, με κίνδυνο πνιγμού.

Άμεσα αστυνομικός, βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα την ανήλικη και στη συνέχεια τον παππού του κοριτσιού, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια.

Οι διασωθέντες παρελήφθησαν από οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους”.