Χωρίς κατηγορία

Σέρρες: Εστία μετάδοσης κορωνοϊού το Club που έκλεισε μετά από έλεγχο

Άλλα 8 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν σήμερα 18 Οκτωβρίου, στις Σέρρες σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.  Μαζί με τα επίσης αυξημένα των προηγούμενων ημερών, η ανησυχία εντείνεται. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο την τελευταία εβδομάδα στις Σέρρες καταγράφηκαν 22 κρούσματα.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Σερρών, εχθές Σάββατο 17 Οκτωβρίου, για κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενό της, που όπως λέει η ανακοίνωση σε κάποιο σημείο, “Το περιστατικό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην παρουσία του εν λόγω υπάλληλου το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε χώρο συγχρωτισμού, στον οποίο επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας” όπως επίσης και άλλα θετικά κρούσματα που σύμφωνα με την ιχνηλάτηση, είχαν πάει στο εν λόγω Club, γίνεται σαφές πως το συγκεκριμένο σημείο, φέρεται να απετέλεσε εστία εξάπλωσης κορωνοϊού, ειδικά σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Μάλιστα ο νομίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά, πως “όλα συνδέονται με κέντρο διασκέδασης. Οι εργαζόμενοι είχαν νοσήσει και εργάζονταν” και συμπλήρωσε πως οι “οι υπάλληλοι, δούλευαν και σε άλλα καταστήματα των Σερρών με αποτέλεσμα η διασπορά να είναι μεγάλη”.

Να θυμίσουμε πως στο Club είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ για υπεράριθμους πελάτες και λουκέτο 15 ημερών.

 

Φωτο αρχείου