ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Χρυσάφης για Μητλιάγκα: «Άφωνη επι 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Απάντηση στην κριτική της Βαρβάρας Μητλιάγκα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, σχετικά με τα όσα είπε η συνυποψήφιά του για το δημοτικό γήπεδο.

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό του στα social media:

«Οι ύβρεις είναι πάντα το προοίμιο της ήττας…
Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου είχα ευχηθεί να κυριαρχήσει η κόσμια πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς τοξικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις.
Δυστυχώς αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι το μόνο μέσο που μετέρχεται πλέον η κ. Μητλιάγκα.
Κρίμα γιατί η προσπάθειά της να καλύψει την αφωνία της επί 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, την μετέτρεψε σε κοινή υβρίστρια, μια ιδιότητα που δεν είναι καθόλου χρήσιμη για αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο μας τα επόμενα 5 χρόνια!
Οι Δημότες θέλουν από όλους μας προτάσεις, θέσεις και διάλογο που τιμά τους θεσμικούς μας ρόλους και όχι απλά λάσπη και κατηγορίες.
Εμείς ως Συμμαχία Σερραίων, δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε την κ. Μητλιάγκα στον κατήφορο της και θα εξακολουθήσουμε να παρουσιάζουμε στους συνδημότες μας, το τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και τι σχεδιάζουμε να κάνουμε τα επόμενα πέντε χρόνια!
Προσωπικά την ευχαριστώ γιατί με τις προσωπικές της επιθέσεις επιβεβαιώνει ποσο διαφορετικοί χαρακτήρες είμαστε…
Υ.γ.: Δεν περίμενα από την κ. Μητλιάγκα, που ήρθε πρώτη φορά στην ζωή της στο γήπεδο, να καταλάβει την ψυχολογία, την ένταση και το πάθος που νοιώθουμε οι ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΙ όταν παίζει η ομάδα μας… γι’ αυτήν είμαστε απλώς γραφικοί…
Έχει την συμπάθειά μου..»