ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για ΠΑΟΚ: «θα αποκτήσει υπερσύγχρονο γήπεδο»

Ικανοποιημένος για την δημοσίευση του ΦΕΚ που αφορά την ανάπλαση της Τούμπας, που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι προσωπικά πολύ ικανοποιημένος γι΄ αυτή την εξέλιξη, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν, το οποίο τόσο μεγάλη σημασία έχει για τους Έλληνες, να μπορούμε να έχουμε σύγχρονες υποδομές. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα, μια τόσο ιστορική ομάδα, που αξίζει να έχει το καλύτερο δυνατό γήπεδο. Αυτή η δυνατότητα δίνεται πια μέσα από το Προεδρικό Διάταγμα», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό επρόκειτο για μια σύνθετη αποστολή και έτσι πλέον «έχουμε πράγματι στα χέρια μας τώρα το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της Νέας Τούμπας».

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα, πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα, να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες, υπάρχει. «Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και, όπως έχει δεσμευθεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει», ο ίδιος.

Πηγή: ethnos.gr