Χωρίς κατηγορία

ΚΚΕ Σερρών: Καταγγέλλει την αστυνομία για προσαγωγή μελών του

Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών του ΚΚΕ:

«Η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Σερρών, καταγγέλλει για ακόμα μια φορά την απαράδεκτη ενέργεια της αστυνομίας να προσάγει μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, γιατί πήγανε να αναρτήσουνε πανό απέναντι από το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα με απαράδεκτες δικαιολογίες τους κρατήσανε για 2 ώρες μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.
Η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Νομό Σερρών θα συνεχιστεί, καμιά τρομοκράτηση, κανένας εκφοβισμός δεν πρόκειται να τη σταματήσει. Η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου σε κάθε χώρο, να χτυπήσει κάθε εκδήλωση της λαϊκής δυσαρέσκειας που εναντιώνεται στην πολιτική της.

Καλούμε τους μαθητές να μην σκύψουν το κεφάλι μπροστά σε καμιά προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού. Μέσα από συλλογικές και μαζικές διαδικασίες να διεκδικήσουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας τους.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να επιλύσει τα προβλήματα των σχολείων, που είναι αυτά που «υποκινούν»’ τους αγώνες των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών.»