ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δυο νεκρούς

Νέο τραγικό περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί. Αυτή τη φορά το συμβάν έγινε στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στη Δασιά.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ήταν μετά τις 11.30, όταν άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένο ένα ακόμη άτομο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο δράστης ενδεχομένως να κρύβεται στη περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, τα θύματα είναι δύο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που διέμενε τα τελευταία αρκετά χρόνια στο νησί και είχαν κάποιες διαφορές με έναν Έλληνα που φέρεται να είναι και ο δράστης του διπλού φονικού.

Αυτή τη στιγμή γίνεται επιχείρηση για να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι του και δεν αποκλείουν οι αστυνομικοί να έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες kerkyrasimera.gr και corfutvnews.gr οι νεκροί είναι οι τρεις