ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί το Φιλτραρισμένο Νερό Είναι η Καλύτερη Επιλογή

Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού είναι πλέον απαραίτητα για κάθε σπίτι, αφού το νερό της βρύσης περιέχει διάφορα χημικά, τα οποία είναι δυνητικά επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Με την εγκατάσταση φίλτρων νερού όμως, μπορείτε να είστε βέβαιοι, πως το νερό είναι ασφαλές για εσάς και την οικογένειά σας.

Η κατανάλωση του φιλτραρισμένου νερού μάλιστα έχει πολλαπλά οφέλη. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πως τα φίλτρα νερού θα βελτιώσουν έμπρακτα την καθημερινότητά σας.

#1 Δεν Περιέχει Πιθανώς Καρκινογόνες Ουσίες

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την εγκατάσταση φίλτρων νερού στο σπίτι σας είναι η απομάκρυνση όλων των χημικών ουσιών, που προκαλούν την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών. Για παράδειγμα, το χλώριο είναι ένα στοιχείο, που απολυμαίνει το νερό, αφού μπορεί να εξουδετερώσει παθογόνα μικρόβια. Ωστόσο, τα παράγωγά του είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό κι έτσι τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού είναι απαραίτητα για την απομάκρυνσή τους.

#2 Δεν Περιλαμβάνει τα Ιζήματα από τις Παλιές Σωληνώσεις

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις, πράγμα που επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα του νερού της βρύσης. Οι ίνες αμιάντου, ο μόλυβδος, ο χαλκός και ο σίδηρος είναι ορισμένα μόνο στοιχεία, που προέρχονται από τις σωληνώσεις. Εντούτοις, ορισμένα από αυτά είναι βλαβερά, αφού σχετίζονται με την εμφάνιση σοβαρών παθήσεων, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου, μολυβδίαση κλπ. Για αυτό το λόγο, η εγκατάσταση πιστοποιημένων φίλτρων νερού ενεργού άνθρακα είναι εξαιρετικά σημαντική.

#3 Είναι η Οικολογική Επιλογή

Τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για την προστασία του πλανήτη έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Το πόσιμο νερό δεν είναι ανεξάντλητο και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να χαραμίζεται. Με την εγκατάσταση φίλτρων νερού ή χρησιμοποιώντας ψύκτες νερού με εγκατεστημμένα φίλτρα, μπορείτε να καταναλώνετε άφοβα το τρεχούμενο νερό της βρύσης, αφού όλες οι βλαβερές ουσίες θα έχουν φιλτραριστεί. Την ίδια στιγμή θα μειώσετε και την κατανάλωση πλαστικού που επιβαρύνει τον πλανήτη.

#4 Βελτιώνει την Όψη της Επιδερμίδας

Ένα από τα πιο έμμεσα οφέλη του φιλτραρισμένου καθαρού υγιεινού νερού είναι η επίδρασή του στην επιδερμίδα, στα μαλλιά και γενικά στην απόδοση μας. Τα φίλτρα νερού μπάνιου είναι εξίσου σημαντικά με αυτά της κουζίνας, αφού το φιλτραρισμένο νερό είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα και γενικά στην υγεία μας. Το χλώριο έχει σαν αποτέλεσμα ένα θαμπό δέρμα και μαλλιά χωρίς λάμψη. Μόλις εγκαταστήσετε πιστοποιημένα και σύγχρονα φίλτρα νερού στο μπάνιο σας, θα παρατηρήσετε τη διαφορά.

#5 Συμβάλλει σε πιο Νόστιμα Φαγητά

Το χλώριο, που υπάρχει στο νερό της βρύσης, συχνά του δίνει μια δυσάρεστη οσμή. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το νερό στο μαγείρεμα, η γεύση των φαγητών σας αλλοιώνεται. Το ίδιο ισχύει και για τον καφέ ή άλλο ρόφημα, που παρασκευάζετε με το νερό της βρύσης, αφού η ποιότητά του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τη γεύση του. Με τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού, δε θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη γεύση των φαγητών και ροφημάτων που σερβίρετε στην οικογένεια και τους φίλους σας.

#6 Είναι Απαραίτητο για το Πλύσιμο των Τροφίμων

Τέλος η χρήση του φιλτραρισμένου νερού σας εγγυάται πως τα τρόφιμα, που πλένετε θα έχουν την καλύτερη δυνατή γεύση και ποιότητα, εφόσον τα φρούτα και τα λαχανικά, που πλένονται με αφιλτράριστο νερό, απορροφούν αποδεδειγμένα το χλώριο του νερού με όλες τις συνέπειες για την υγεία μας. Για αυτό και πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο καθαρό, φιλτραρισμένο νερό για το πλύσιμό τους.

Με τα πλέον αξιόπιστα και βραβευμένα φίλτρα νερού που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, είστε σίγουροι πως το νερό, που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλές, χωρίς βλαβερές και επικίνδυνες ουσίες, απόλυτα καθαρό και υγιεινό.

Σχετικές ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι το Σαββατοκύριακο λόγω 54ου Ράλλυ ΔΕΘ

Serres24

Τέλος οι ουρές. Ψηφιακές συναλλαγές για τους πολίτες

stydio3

Πέθανε η Αμαλία Μεγαπάνου, πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή

stydio3