Η Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνει πως το Σάββατο 02 Μαϊου δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ανδρών και καλεί όλη την οικογένεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου να σταθεί στο πλευρό του Πανσερραϊκού μας!
Η ομάδα της πόλης, η ομάδα του Νομού, η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζει το Σάββατο 02 Μαϊου στις 17:30, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών Εμμανουήλ Παππάς, την ΑΕΛ και μας χρειάζεται στο πλευρό της, περισσότερο από ποτέ για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν πρέπει να λείπει κανείς!
Ο Πανσερραϊκός αποτελεί τη “βιτρίνα” του ποδοσφαίρου μας, η λάμψη του αντανακλάται και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετύχουμε τον στόχο, κρατώντας τη σημαία ψηλά.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με την ΕΠΣ Σερρών θα διαθέσουν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της Ένωσης.

