Χωρίς κατηγορία

Δήμος Βισαλτίας: Τα νεά μέτρα για τις λαϊκές αγορές

Ο Δήμος Βισαλτίας ανακοινώνει ότι αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών εντός των ορίων του Δήμου, λόγω των νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 που θα ισχύσουν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στην λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου θα ισχύσουν αναλυτικά τα παρακάτω ανά περιοχή.

Λαϊκή αγορά Νιγρίτας
Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9). Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Λαϊκή Αγορά Μαυροθάλασσας
Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, με συγκεκριμένη λίστα συμμετεχόντων, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Λαϊκή Αγορά Δημητριτσίου
Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της τοπικής αργίας, ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.

Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης και παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα μετά από σχετική οδηγία του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.