ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο – 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν πέθανε

Αντιμέτωπος με απίστευτη ταλαιπωρία βρίσκεται ένας άνδρας που από το 2003 φαίνεται ότι είναι πεθαμένος και έκτοτε προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο άνδρας κάθε χρόνο κάνει φορολογική δήλωση. Ο Γιάννης Διαμαντής ούτε μπορεί να ψηφίσει, ούτε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «νεκρό», που μίλησε στον ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία. «Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Ο άνδρας στο Αιγάλεω προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό». Μάλιστα τώρα κινδυνεύει να απολυθεί. «Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν», είπε και η σύζυγός του πρόσθεσε ότι έχει στείλει μέιλ ακόμα και στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Πηγή: .ethnos.gr