ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανθόπουλος κατά Βελόπουλου: «Του αξίζει πολιτική και ηθική απαξία»

Με άρθρο του στα social media ο πρώην υπουργός Γιάννης Ανθόπουλος καταφέρεται κατά του προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου.

Δείτε τι έγραψε: 

«Ο άνθρωπος που έχει το μοναδικό προνόμιο να είναι αποδέκτης προσωπικών επιστολών από τον Χριστό μας!

Ο άνθρωπος που υμνεί και δοξάζει τον Πούτιν και τη Ρωσία του και περιμένει την σωτηρία της Ελλάδας από τον απελευθερωτή της ξανθής γενιάς! Ο άνθρωπος που διακηρύσσει ότι διατηρεί το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της απόλυτης αλήθειας και γνώσης σε όλα τα θέματα της εθνικής, πολιτικής, κοινωνικοοικονομικής ζωής της χώρας!

Ο άνθρωπος που δηλώνει ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ κι έχει στα χέρια του όλες τις λύσεις για την Ελλάδα εξού και ο τίτλος του κόμματός του! Ο άνθρωπος που καθημερινά πουλάει κηραλοιφές με ανεξακρίβωτες ιδιότητες κι αποτελέσματα καθώς και φτηνιάρικα βιβλία αισχίστου επιπέδου!

Ο άνθρωπος που κερδίζει χρήματα από τη δουλειά του ( καμία δουλειά δεν είναι ντροπή) ως έμπορος και εισπράττει βουλευτική αποζημίωση και οικονομική ενίσχυση για το κόμμα του που τη διαχειρίζεται προσωπικά! Ο άνθρωπος που σχεδόν καθημερινά καταριέται την Ευρωπαϊκή Ένωση και βρίζει τη Γερμανία και τη Μέρκελ το μισό εκατομμύριο ευρώ που αποταμίευσε από τις παραπάνω πηγές το έχει καταθέσει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που θα σώσει κι ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ που θαυμάζει!

Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός απέκτησαν δύο ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΩΝΥΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Ο λαός σε αυτή την περίπτωση λέει μια χυδαία παροιμία η οποία του Βελόπουλου του πάει κουτί : Αλλού τρως και πίνεις, αλλού πας και το δίνεις! Χυδαία υποκρισία, χυδαία παροιμία!

Του αξίζει μαζί με την πολιτική και την ηθική απαξία του! Ας σκεφτούν όλοι εκείνοι που τον ακούν, τον πιστεύουν και τον ψηφίζουν! Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της πολιτικής του υπόστασης!»