Στη σύλληψη ενός 54χρονου άνδρα προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε να αυτοϊκανοποιείται σε δημόσια θέα στη στάση του μετρό «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», παρουσία πολιτών. Ο σταθμάρχης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση προσαγωγή και σύλληψη του 54χρονου.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή.
Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό συμβάν που καταγράφηκε την ίδια ημέρα.
Λίγο αργότερα, συνελήφθη ένας 33χρονος άνδρας για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς προκάλεσε ζημιές σε υαλοπίνακες κιγκλιδωμάτων σε πλατφόρμα αναχώρησης τρένων στην ευρύτερη περιοχή.
Και οι δύο υποθέσεις ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ έχουν σχηματιστεί σχετικές δικογραφίες.