Uncategorized

Δήμος Εμμ. Παππά: Σε εγκατάλειψη οι παιδικές χαρές

Για την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές του δήμου Εμμανουήλ Παππά και συγκεκριμένα σε αυτήν του Χρυσού, κάνει λόγω το parapolitiko-steki.blogspot.com . Ακόμη το blog καυτηριάζει την  συμπεριφορά του προέδρου του Δ.Σ. προς μητέρες.
Συγκεκριμένα γράφει:
Μια εικόνα – χίλιες λέξεις
Η ευαισθησία προς τις παιδικές ηλικίες αυτού του Δήμου φαίνεται πως περισσεύει.
Σε παιδικές χαρές όπως η παραπάνω (παιδική χαρά Χρυσού) παίζουν τα παιδιά στο δήμο μας.
Η κατάσταση έγινε γνωστή λόγω και της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγανακτισμένων κυριών που επισκέπτονται με τα παιδιά τους την παιδική χαρά στο Χρυσό Σερρών.
Η κατάσταση όμως αυτή είναι γνωστή από πέρυσι, αλλά αδιάφορα σφυρίζουν κάποιοι.
Ανάλογη κατάσταση σε όλες τις παιδικές χαρές με χαρακτηριστικό παράδειγμα απαξίωσης, τα διάφορα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλο το δήμο
Για να είμαστε δίκαιοι, να αναφέρουμε πως αναμένεται η δημοπράτηση των παιδικών χαρών όλου του Δήμου , μέσω του προγράμματος Φιλόδημος, κάτι που περιμένουμε εδώ και μήνες.
Μέχρι όμως να γίνει η δημοπράτηση και να διορθωθούν τα παιχνίδια, <<καλό φθινόπωρο>>, πως προχωράμε Δήμαρχε???
Ποιος θα έχει την ευθύνη τυχόν ατυχήματος!
Δεν γίνεται λοιπόν δήμαρχε, με πρόσχημα ένα έργο που θα! γίνει, να εκθέτει σε δημόσιο κίνδυνο για μήνες συνδημότες μας και πόσο μάλλον μικρά παιδιά.

Υ.Γ. Ντροπιαστική και η συμπεριφορά του Προέδρου του Δ.Σ. προς τις αγανακτισμένες μητέρες που ζήτησαν το λόγω στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο για το ανωτέρω θέμα και τους ζητήθηκε να εξέλθουν της αίθουσας καθώς η συνεδρίαση ήταν κεκλεισμένων των θυρών, πριν προλάβουν να αναφέρουν το πρόβλημα.
Αλήθεια ο κύριος που καθόταν στα έδρανα των Προέδρων και πήρε σε άσχετες στιγμές τον λόγο ήταν αιρετός!! και δεν το γνωρίζουμε, ή απλός πολίτης. (στην αίθουσα επιτρέπονταν 30 άτομα και ήταν παρόντα 15).