Uncategorized

ΕΔΕ για αστυνομικούς που ζήτησαν από τραβεστί να κάνει επίδειξη (Βίντεο)

Την παρέμβαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προκάλεσε η δημοσίευση βίντεο που απεικονίζει αστυνομικούς της ομάδας «Δράση» να πιάνουν κουβέντα εν ώρα υπηρεσίας με τραβεστί από την οποία ζητούν να τους κάνει «επίδειξη». Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η ηγεσία του Σώματος ζητά εξηγήσεις.

Όλα ξεκίνησαν, όταν άντρες της ομάδας «Δράση» ήταν στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε από μπροστά τους μια τραβεστί. Φαίνεται να τους ρωτάει που να αφήσει τις κάρτες με το τηλέφωνο επικοινωνίας. Εκείνοι της δείχνουν την σέλα ενός οχήματος και αρχίζουν να γελάνε και να την πειράζουν, ζητώντας να τους κάνει μία επίδειξη

Αν και αρχικά φαίνεται διστακτική λόγω των καμερών, τα μέλη της “ΔΡΑΣΗΣ” κατάφεραν να την πείσουν πως δεν γράφουν και τότε εκείνη τους κάνει το χατίρι, αποκαλύπτοντας γυμνά μέρη του σώματός της.

Μετά τα αποθεωτικά σχόλια, εκείνη αποχωρεί, στέλνοντάς τους φιλάκια.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα που αναμένεται να αναβαθμιστεί σε ΕΔΕ, προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα των αστυνομικών που εμπλέκονται στο συμβάν.

 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το nantiareport.gr