Σέρρες: Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς ΑσίαςΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
– Γενικός σημαιοστολισμός
Θα σημαιοστολιστούν τα Δημόσια, Δημοτικά, Ν.Π.Δ.Δ. κ’ Ν.Π.Ι.Δ.  καταστήματα από την 8η πρωινή της 20ης Σεπτεμβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου ημέρα εθνικής μνήμης.
-Θα φωταγωγηθούν τα Δημόσια Κτίρια και το Δημοτικό Κατάστημα Και το Δημοτικό Κατάστημα κατά τις βραδινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου 2020.

ΩΡΑ 10.30 – Θα τελεσθεί μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Μεγ.
Ταξιαρχών.

Ομιλία με τίτλο: «Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Δεν ξεχνούμε, τιμούμε, προσευχόμαστε» από τον κ. Ιωάννη Ζούκα Στρατηγό εν αποστρατεία, επίτιμο Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού.

ΩΡΑ 11.00 – Μετάβαση στον ανδριάντα του Ιερομ Aγίου Χρυσοστόμου Επισκόπου  Σμύρνης στην πλατεία Ελευθερίας.

– ΄Εναρξη τελετής
– Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Eκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τον Διοικητή του 10ου Συντάγματος, τον Δήμαρχο Σερρών, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρε-  σιών Ν. Σερρών, εκπροσώπους πολιτικών Κομμάτων, εκπροσώ- πους Συλλόγων και Σωματείων Ν. Σερρών και εκπροσώπους νομικών προσώπων που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο.

– Σιγή ενός λεπτού.
– Εθνικός ΄Υμνος.


BP ΜΑΝΑΦΗΣ


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.