Uncategorized

Δήμος Σερρών: Ασφαλτοστρώσεις και αντικατάσταση συντριβανιών

Το επόμενο διάστημα αρχίζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών συνολικού μήκους 23 χλμ και συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ.ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται τα κονδύλια ύψους 1,05 εκατ.ευρώ που εξασφάλισε για τον Δήμο Σερρών ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Έχουμε αρχίσει ήδη έργα συντηρήσεων. Θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις σε σημεία που πραγματικά έχουν πρόβλημα και μάλιστα μετά τις 15 Αυγούστου θα ενημερώσουμε τους Σερραίους, ώστε να μας υποδείξουν προβληματικούς δρόμους που χρήζουν ασφαλτόστρωσης. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων θα παίξουν οι εργασίες κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου και άλλων εταιρειών. Είμαστε σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και περιμένουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, που έχουν προγραμματίσει, ώστε το επόμενο διάστημα να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις αστοχίες», τόνισε ο κ.Νυχτοπάτης.

Ακόμη ο αντιδήμαρχος γνωστοποίησε, ότι τις επόμενες ημέρες θα αντικατασταθούν τα συντριβάνια, τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα στην περιοχή των βιοκλιματικών αναπλάσεων με νέα, αναβαθμισμένα λειτουργικά και αισθητικά.