Uncategorized

Απαντήσεις πότε θα δώσετε κ. Παλάζη; – Τι φοβάστε;

Δέκα ημέρες πέρασαν από τότε που απευθύναμε ερωτήματα στην πρόεδρος της ΚΕΔΗ Σερρών, σχετικά με την απευθείας ανάθεση διαφημιστικού κονδυλίου στην εταιρεία Κ. Βέρρος, υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, για την προβολή των παιδικών σταθμών ΚΔΑΠ. (Την ανακοίνωση μας τότε, μπορείτε να την ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

10 ημέρες και η κ. Χρυσάνθη Παλάζη δεν απάντησε ακόμη. Αλήθεια, γιατί τόση καθυστέρηση; γιατί τόση μυστικότητα; γιατί απαξιοί η κ. Παλάζη να δώσει απαντήσεις στον Σερραϊκό λαό;

Δεν εκλέχθηκε από αυτόν; Δεν οφείλει να τον ενημερώσει; Από την εταιρεία Βέρρος, δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις γιατί συνήθισε στις απευθείας αναθέσεις.

Για να φρεσκάρουμε λοιπόν την μνήμη της κ. Παλάζη, ξαναθέτουμε τα ερωτήματα.

-Πως και γιατί επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος ιδιώτης.

-Πόσο είναι συνολικά το ποσό που διαχειρίζεται.

-Πως έγινε η επιλογή των ΜΜΕ, από ποιον, με τι κριτήρια και ποιο είναι το ποσό για το κάθε ΜΜΕ χωριστά και τέλος ποιο το ποσό που εισπράττει η ενδιάμεση εταιρία (Βέρρος).

-Ακόμη, γιατί μια διαδικασία που θα μπορούσε να κάνει η ίδια η ΚΕΔΗΣ, την αναθέτει σε ιδιώτη, μεγαλώνοντας έτσι το τελικό ποσό που θα δαπανήσει, καθώς θα πρέπει να πληρωθεί και ο μεσάζων. 

Θέλουμε να δούμε πότε θα δεήσει η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να δώσει απαντήσεις. Όχι σε μας. Στον Σερραϊκό λαό, τα χρήματα του οποίου διαχειρίζεται.

Την λίστα “ΚΔΑΠ-ΒΕΡΡΟΥ” κ. Παλάζη, στην δημοσιότητα.

Απαντήστε σε αυτά, γιατί έρχονται και άλλα. 

 

Υ.Γ. Δηλώνουμε και πάλι πως το Serres24.gr, παρότι ΕΙΝΑΙ στη λίστα των ΜΜΕ που εισπράττουν από την διαφήμιση, εν τούτοις, ΔΕΝ αποδεχτήκαμε την εντολή.