ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση 12χρονης: Αρνούνται οι κατηγορούμενοι ότι την βίασαν – Παραδέχονται σεξουαλικές επαφές

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δυο κατηγορουμένων ενώπιον της 33ης ανακρίτριας και αυτή την ώρα οδηγούνται στο γραφείο του εισαγγελέα, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη αλλά αρνήθηκαν το βιασμό, ενώ για τις υπόλοιπες βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν άσκησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δυο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Η καταγγελία για τον οίκο ανοχής
Σε δήλωσή της, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως την Πέμπτη το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης των κατηγορουμένων.

Πηγή: in.gr