ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής του BBC που αγνοείται για πέμπτη μέρα βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη, νεκρός.

Στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε σορός σε σπηλιά από σκάφος του Λιμενικού.

Ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ο οποίος συμμετείχε και στις έρευνες αναζήτησής του, μιλώντας στο OPEN μετέφερε την δυσάρεστη είδηση, λέγοντας:

«Ήμουν στη βάρκα που πήγαμε όλοι μαζί για να βρούμε το σπήλαιο που λέγανε πως πήγε. Τράβαγαν οι κάμερες και η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε ένα αντικείμενο, δίπλα στο φράκτη, 10 μέτρα από την παραλία. Σκοτωμένος ο άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν. Είχε φτάσει στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία που έχει 200 άτομα, δεν τον είδε κανείςΈπεσε και σκοτώθηκε».

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και αναμένεται και επίσημα η ταυτοποίησή του.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως: «Κατάφερε και διένυσε αυτή τη δύσβατη περιοχή και έφτασε στο τέλος και θα δούμε τώρα τι έγινε και βρέθηκε εκεί. Είναι πολύ κοντά στο σπίτι του. Κατάφερε να διανύσει την διαδρομή που είχε προγραμματίσει» και στο τέλος αυτής φαίνεται πως κάτι συνέβη.