ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Η εν λόγω σελίδα χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του λαϊκού τραγουδιστή χωρίς την άδεια του διαφημίζοντας ένα προϊόν αδυνατίσματος. Η σελίδα ανέβασε φωτογραφίες για διαφημιστικούς λόγους, που απεικονίζουν τον Βασίλη Καρρά να κρατάει ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε στο Thesstoday.gr ο δικηγόρος του λαϊκού τραγουδιστή, Γρηγόρης Κουτσόπουλος. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο τραγουδιστής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε η εταιρεία η οποία επεξεργάστηκε φωτογραφία του, ώστε να πείσει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα, που βοηθάει στην απώλεια βάρους, ισχυριζόμενη πως η αλλαγή στα κιλά του τραγουδιστή οφείλεται στο προϊόν.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Η σελίδα διαγράφηκε μετά τη μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, που κατέθεσε η πλευρά του Βασίλη Καρρά.

Πηγή: newsbomb.gr