ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασίλης Καρράς: Δίνει γενναία μάχη για την υγεία του

Για την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά μίλησε ο αδελφός του, Δαμιανός, στην εκπομπή «Πρωινό». Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο σπίτι του και προσπαθεί να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», είπε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.

Κλείνοντας ο Δαμιανός πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».

Πηγή: ethnos.gr