ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διπλή τραγωδία στις Σέρρες: Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε σφοδρό τροχαίο στην Αμφίπολη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/8) στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης – Δράμας, κοντά στην περιοχή της Παλαιοκώμης του Δήμου Αμφίπολης στις Σέρρες, με απολογισμό δύο νεκρούς και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ, μία 43χρονη γυναίκα και ο 24χρονος γιος της, αλβανικής καταγωγής. Όπως μεταδίδεται, στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν ο νεαρός, ενώ η μητέρα του καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πληρώματα του ΕΚΑΒ, τα οποία επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη διαχείριση του δυστυχήματος.

Λόγω του τροχαίου, η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό διεξαγόταν με δυσκολία για αρκετή ώρα, μέχρι την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων και την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αντικείμενο έρευνας από τις αρμόδιες Αρχές.