ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Διαρροή ροζ βίντεο καταγγέλλει μητέρα για την 15χρονη κόρη της από 20χρονο

Μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία.

Μιλώντας στον ρ/σ «Ζυγός FM 100», η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται μέσω ενός ερωτικού βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς διακρίνεται η ίδια σε ερωτικές πράξεις με 20χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας το βίντεο το διέρρευσε ο ίδιος ο 20χρονος εδώ και λίγες εβδομάδες. Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, δια του δικηγόρου της Δημήτρη Σαμαρτζή, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της. Ωστόσο το βίντεο τις αμέσως επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες και έφτασε στην κατοχή της ίδιας της μητέρας η οποία προχωρά άμεσα πλέον και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr ότι η 15χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.