Χωρίς κατηγορία

Το ευχαριστώ της Κυρ. Μηλίγκα στο Νοσοκομείο Σερρών

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στο νοσοκομείο Σερρών, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, Κυριακή Μηλίγκα, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών στο οποίο νοσηλευτικά για μια εβδομάδα μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστώ από καρδιάς τον Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Γέρκου Αντώνιο. Τους γιατρούς κ. Κουρτέση Γεωργία, κ Παπαμιχάλη Ευάγγελο, κ. Νατσή Κωνσταντίνο, καθώς και τους ειδικευόμενους ιατρούς κ. Καλυβά Αθανάσιο – Χρήστο και κ. Θεοχάρη Ευαγγελία για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν αυτές τις μέρες εστιασμένο στον άνθρωπο, για την επιστημονική τους επάρκεια, δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας. Για την ανθρώπινη προσπάθειά τους και τη φροντίδα που έδειξαν χωρίς να πάψουν στιγμή να ενημερώνουν εμένα και την οικογένεια μου για την κατάσταση της υγείας μου.

Επίσης ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο όλες αυτές τις ημέρες.

Χάρις όλων αυτών, χαίρω άκρας υγείας , βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου και επέστρεψα στα καθήκοντα μου.»

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών

Κυριακή Μηλίγκα