ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θοδ. Ιακωβίδης: Συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τα λόγια του

Σε δάκρυα ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του στην κατηγορία των 96 κιλών στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην Εθνική Ομάδα. Εχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση», έλεγε με λυγμούς ο Ελληνας πρωταθλητής, Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, και ταυτόχρονα συγκινούσε με τις δηλώσεις του.

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Κλαίω γιατί τελείωσε, δεν το βάζω στα πόδια»
«Συγχωρείστε με για το τρέμουλο της στιγμής. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην Εθνική ομάδα… Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια.

Έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, να ηρεμήσω και να γυρίσω να αγκαλιάσω τους δικούς μου», ήταν τα ακριβή λόγια που χρησιμοποίησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον τελευταίο του αγώνα με την Εθνική ομάδα.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στήριξαν, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ήταν το κίνητρο του για να συνεχίσει να μάχεται τα τελευταία χρόνια.

Όμως, ο Θοδωρής Ιακωβίδης με αυτά του τα λόγια κατάφερε να συγκινήσει και γι’ αυτό το Twitter τον αγκάλιασε και πολλοί χρήστες μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον αθλητή. 

Σχετικές ειδήσεις

Σέρρες: Προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

Serres24

Σέρρες: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους αρνητές γονείς στην Αλιστράτη – Τι λένε οι ίδιοι (Βίντεο)

Serres24

Σέρρες: Ανακοίνωση του Προέδρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Serres24