ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εισβολή οχιάς μέσα στο σπίτι της

Στιγμές τρόμου βίωσε μια γυναίκα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Αντίκρισε στην αυλή του σπιτιού της να κινείται μια οχιά.

Ήταν μεσημεριανές ώρες όταν η 27χρονη Κατερίνα Γιοφτσαλή είχε επιστέψει από την εργασία της. Βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να δει εάν είναι εντάξει τα σκυλιά της και τότε αντίκρισε της ενός μέτρου οχιά να είναι κουλουριασμένη.

Φοβήθηκε και αμέσως προσπάθησε να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να απομακρύνουν το ερπετό με ασφάλεια στο φυσικό του περιβάλλον.

Έτσι στο σπίτι της 27χρονης γυναίκας έφτασε ένα μέλος του Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στη Θεσσαλονίκη και παρέλαβε το φίδι.

«Με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα για ένα περίεργου είδους ζώο. Βάσει της νομοθεσίας τής είπαμε ότι θα έπρεπε να ενημερώσει την πυροσβεστική και στη συνέχεια αυτοί να ενημερώσουν εμάς», αναφέρει στο newsit.gr o Στέλιος Γερολυμάκης, από το Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Το ζώο ήταν μια θηλυκή οχιά. Η Κατερίνα κράτησε απόσταση αλλά είχε οπτική επαφή με το ζώο, για να μας δείξει που βρίσκεται και να το απομακρύνουμε άμεσα».

Πηγή: newsit.gr