ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: 22χρονες Ρομά έκλεψαν καντήλια από μνήματα κοιμητηρίων

Ούτε ιερό, ούτε όσιο είχαν δύο νεαρές Ρομά, που έκλεψαν 14 μπρούτζινα καντηλάκια μνημάτων από τα κοιμητήρια της Νεοχωρούδας. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες στις δύο 22χρονες, οι οποίες είχαν στην κατοχή τους κατσαβίδια και βαριοπούλα!

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Νεοχωρούδας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρωινές ώρες χθες (13-01-2024), συνέλαβε δύο άτομα, διότι στο όχημα που επέβαιναν ανευρέθηκαν, στο χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού, δεκατέσσερα (14) μπρούτζινα καντηλάκια μνημάτων.

Πρόκειται για δύο 22χρονες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr