Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών σας προσκαλεί στο θεματικό εργαστήριο γαστρονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του σχεδίου διακρατικής συνεργασίας Local Tour (Μέτρο 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020) “Τοπικές Γεύσεις & Γαστρονομικός Τουρισμός στον Κάμπο Σερρών” που θα διεξαχθεί στις 27 & 28 Μαΐου στην περιοχή εφαρμογής τοπικούπρογράμματος Νομού Σερρών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις και παρουσιάσεις με αντικείμενο το πρόγραμμα Local Tour, τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας και ευκαιρίες για τα προϊόντα των Σερρών, καλές πρακτικές εξωστρέφειας και γαστρονομικού τουρισμού, αλλά και επισκέψεις σε πιστοποιημένες αγροδιατροφικές μονάδες, διαδραστικές δραστηριότητες, γευσιγνωσίες και γνωριμία με τα μοναδικά προϊόντα του τόπου.
Η έναρξη πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Σερρών, Περ. Κωστοπούλου 2, Σέρρες, την Τρίτη 27 Μαΐου 2025, με ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.