ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάκης Χρυσικάκος: Με κορωνοϊό ο ηθοποιός – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Για ένατη μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Τάκης Χρυσικάκος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη μετά από την εισαγωγή του με συμπτώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη καθώς ο κ. Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού -είχε φροντίσει μάλιστα να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram με τη σημείωση “Φτου ξελεφτερία”. Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID.

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο’ Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

Και μόλις ο κ. Χρυσικάκος αναρρώσει, θα ανέβει επί σκηνής καθώς θα ακολουθήσει και περιοδεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.