ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Survivor Spoiler: Γίνεται της αποχωρήσεως

Εικόνα διάλυσης από το… πουθενά, για το Survivor, καθώς μετά τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως αποχωρούν και άλλοι παίκτες.

Σύμφωνα με όσα έως αυτή τη στιγμή έχουν διαρρεύσει ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί μέσω της διαδικασίας αποχώρησης και όχι οικειοθελώς.

Κοινώς, ζητά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και να φύγει μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων της Πέμπτης.

Κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις…

Από την άλλη πλευρά και την ίδια πηγή πληροφόρησης, εμφανίζεται να έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Σάββας Γκέντσογλου, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος, ενώ προαναγγέλεται και οικειοθελής αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Αλέξη Παππά να τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Εφόσον, όλα αυτά επαληθευτούν και επιβεβαιωθούν, αντιλαμβάνεστε ότι μεσούσης -κυριολεκτικά- της περιόδου και στην πιο κρίσιμη καμπή του, το Survivor δέχεται ένα πολύ δυνατό πλήγμα, που σίγουρα θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ροή του παιχνιδιού. Αναμένονται, πλέον, οι αντιδράσεις από την πλευρά της παραγωγής, καθώς το Survivor χωρίς Τζέιμς και Παππά, αντιλαμβάνεστε ότι χάνει τουλάχιστον το 50% της χρηματιστηριακής του αξίας στον τηλεοπτικό χάρτη.

Πηγή: dokari.gr