ΕΛΛΑΔΑ

Survivor: Ποιος κατακτά την ατομική ασυλία

Ουσιαστικά η έναρξη της προημιτελικής φάσης του Survivor σηματοδοτείται από την αποψινή διεξαγωγή του ατομικού αγωνίσματος διεκδίκησης της 1ης ατομικής ασυλίας της εβδομάδας.

Τρία αγωνίσματα για τη διεκδίκηση ισάριθμων ατομικών ασυλιών για τους 8 εναπομείναντες παίκτες με τους νικητές να αποφεύγουν τη συμμετοχή τους στις ψηφοφορίες.

Τρεις ψηφοφορίες με τη συμμετοχή όλων των παικτών σε ισάριθμα Συμβούλια του Νησιού.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες για τους τρεις υποψηφίους, Τετάρτη βράδυ παίρνει τη σκυτάλη το τηλεοπτικό κοινό για την ανάδειξη του παίκτη ή της παίκτριας που θα αποχωρήσει.

Τα δύσκολα ξεκινούν από σήμερα για τους «8» με τη διεξαγωγή του πρώτου ατομικού αγωνίσματος ασυλίας.

Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα καταφέρει να τελειώσει το αγώνισμα και να έχει διατηρήσει ανέπαφες τις περισσότερες «ζωές», κοινώς αυτός ή αυτή που θα γνωρίσει τις λιγότερες ήττες, θα πάρει και την ατομική ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του στην αποψινή ψηφοφορία.

Ποιος ή ποια τερματίζει απόψε στην πρώτη θέση και θα συμμετάσχει χωρίς κανένα άγχος στην ψηφοφορία, αφού δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος για αποχώρηση ως κάτοχος της πρώτης ατομικής ασυλίας;

Ο Αρης Σοϊλέδης είναι ο καλύτερος σε επιδόσεις απόψε και κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία.

Πηγή: dokari.gr