ΕΛΛΑΔΑ

Survivor All Star: Έκλεψαν μέχρι και άρωμα από το σπίτι του Ατζούν

Το φετινό Survivor All Star είναι το πρώτο με τόσες αποβολές παικτών, οι οποίες προήρθαν από καταπάτηση των κανονισμών που έχει θέσει στο ριάλιτί του ο Acun Ilicali, κανονισμοί που αναφέρονταν κυρίως στην κατοχή φαγητού και κινητών για την επικοινωνία των παικτών με τον εκτός νησιού κόσμο. Όπως όμως όλα δείχνουν, δεν ήταν μόνο οι κλοπές και η αγορά φαγητού από ντόπιους, οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φετινοί παίκτες.

Σε ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στην έπαυλη του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, όταν εκείνος φιλοξένησε μία ομάδα παικτών από το φετινό Survivor.

Όπως έγινε γνωστό ένας από τους παίκτες που βρέθηκε στην πολυτελή οικία του Acun για να γευτεί το γλυκό που τους προσέφερε ο Τούρκος παραγωγός, δε σταμάτησε μόνο στο γλυκό αλλά άπλωσε λίγο πιο μακριά το… χέρι του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από το σπίτι του Acun εκλάπη ένα μπουκαλάκι ανδρικό άρωμα από παίκτη του Survivor.

Μάλιστα το άρωμα ήταν από τα ακριβά, κανείς όμως δεν ξέρει πώς μπορεί να μείνει κρυφό κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο παίκτης προσπαθήσει να το φορέσει σε κάποια από τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Το όνομα του κλέφτη δεν αποκαλύφθηκε στην εκπομπή.

Πηγή: dailymedia.com.gr