ΕΛΛΑΔΑ

Στέλλα Μπεζεντάκου: Τι δουλειά κάνει και που βρίσκεται η άλλοτε παίκτρια ριάλιτι

H Στέλλα Μπεζεντάκου απασχόλησε ουκ ολίγες φορές την τηλεοπτική κοινή γνώμη στα 00’s τόσο μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού Bar του Mega όσο και με τις κουτσομπολίστικες ειδήσεις στις οποίες μπλεκόταν το όνομά της και την έφερναν συχνά πυκνά στα τηλεοπτικά παράθυρα των μεσημεριανάδικων της εποχής.

Λίγο αργότερα η Στέλλα επιχείρησε να κάνει καριέρα και στο τραγούδι με τα πρώτα της σινγκλ να γράφουν ιστορία όχι όμως για μουσικούς λόγους. Παράλληλα εμφανίστηκε και σε αρκετά εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και το μοντέλο άλλαξε τελείως ζωή, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και βρήκε τον δικό της παράδεισο μακριά από τον χώρο του θεάματος.

Πλέον είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γκίκα και μένει μαζί του στο κτήμα τους στο Λαγονήσι, στο οποία αργά αλλά σταθερά μετατρέπει σε μία φάρμα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τις κοτούλες που απέκτησε το κτήμα της.

Παράλληλα στο κτήμα της προσφέρει φιλοξενία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε σκυλιά, έχοντας επαγγελματική εμπειρία όπως αναφέρει και η ίδια στη διαδικτυακή της αγγελία σε σκυλιά όλων των μεγεθών και ρατσών.

Πηγή: dailymedia.com.gr