ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Spiroulina PLATENSIS: Πάρε την υγεία στα χέρια σου

Σε μία πρότυπη μονάδας παραγωγής (υδατοκαλλιέργεια) εδώ, κοντά μας, στη Θερμοπηγή στο Σιδηρόκαστρο παράγεται η καλύτερη τροφή του οργανισμού, η Spiroulina PLATENSIS. Είναι ένα μικροσκοπικό φύκι με κυανοπράσινο χρώμα & τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας. Σήμερα, τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS αποστέλλονται απευθείας στον τελικό καταναλωτή σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Αγγλία και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Spiroulina PLATENSIS: διατροφική αξία

Είναι γνωστή και ως η ‘τροφή των αστροναυτών΄ χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει, όπως υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, σίδηρο, β-καροτένιο (Προβιταμίνη Α), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε κ.α. Η αποτελεσματική δράση της σπιρουλίνας οφείλεται στο μεγάλο βαθμό απορροφητικότητας από τον ανθρώπινο οργανισμό,  στην αυτόνομη δράση των θρεπτικών συστατικών που περιέχει, όσο και στην αρμονική συνέργεια αυτών.

Spiroulina PLATENSIS: Η ασπίδα κατά του Covid-19

Πρόσφατη μελέτη που αποτελεί παγκόσμια και πρώτη πραγματοποιήθηκε με προϊόντα Spiroulina PLATENSIS στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη και απέδειξε ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την εμφάνιση Covid19 και να μειώσει την ανάγκη νοσηλείας στο ελάχιστο (1,9%) χωρίς καμία παρενέργεια σε ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού από τον COVID 19.

Διαβάστε περισσότερα για τη Spiroulina PLATENSIS & τον Covid19 ΕΔΩ.

Spiroulina PLATENSIS: Κατάλληλη για παιδιά

Σε ένα κόσμο γεμάτο απειλές, προστατεύουμε τα παιδιά μας με τον πιο φυσικό τρόπο! Τη Spiroulina PLATENSIS! Αποτελεί ιδανική τροφή για κάθε παιδί καθώς περιέχει πρωτεΐνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αύξηση του μυϊκού ιστού και κατά συνέπεια του ύψους, σύμπλεγμα βιταμινών Β, για φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, βιταμίνη Ε, απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, σίδηρο, που προσφέρει τόνωση στον οργανισμό. Επιπλέον, είναι πλούσια σε ασβέστιο & φώσφορο που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των οστών & τη δημιουργία γερών δοντιών.

Spiroulina PLATENSIS: Ιδανική για κάθε ενήλικα

Σε μια απαιτητική καθημερινότητα, μία είναι η τροφή μας: Spiroulina PLATENSIS! Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, χάρη στην πρωτεΐνη, παρέχει αντιιική προστασία & ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, χάρη στην προβιταμίνη Α και τη φυκοκυανίνη. Επιπλέον, ρυθμίζει το μεταβολισμό, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους ή την αύξηση μυϊκού ιστού. Τέλος, βελτιώνει την αθλητική απόδοση χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την άμεση απορροφητικότητα από τον οργανισμό.

Spiroulina PLATENSIS: Απαραίτητη για τα άτομα τρίτης ηλικίας

Τα άτομα της τρίτης ηλικίας αποτελούν μία ιδιαίτερη ηλικιακή ομάδα. Οι αλλαγές στις βιολογικές λειτουργίες λόγω ηλικίας χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Αυτή η φροντίδα έρχεται μέσω της σωστής διατροφής. Γι’ αυτό η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στο καθημερινό διατροφολόγιο, αφού μεταξύ άλλων βοηθάει στη συγκέντρωση και στη ΜΝΗΜΗ, δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των εκφυλιστικών νόσων (άνοια , πάρκινσον, αλτσχάιμερ),  μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης (εμποδίζοντας τη συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία), αλλά και του σακχάρου στο αίμα (μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης ) , έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, περιορίζοντας τη δράση των ελεύθερων ριζών, χαρίζει υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και πιο σκληρά νύχια κ.α

Spiroulina PLATENSIS: Εξατομικευμένη παροχή οδηγιών

Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός… Γι’ αυτό, χορηγούνται γραπτές εξατομικευμένες οδηγίες λήψης  για κάθε καταναλωτή, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του, ώστε αυτός να έχει άριστα αποτελέσματα από την χρήση του κατάλληλου προϊόντος. Συστήνεται, λοιπόν, κάθε καταναλωτής να συμπληρώνει το Ερωτηματολόγιο Υγείας που βρίσκεται μέσα σε κάθε συσκευασία, ηλεκτρονικά ΕΔΩ, ή ακόμη και τηλεφωνικά στο +30 2108646515.

Στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ο καταναλωτής λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, οι οδηγίες χορηγούνται από το Ιατρικό τμήμα της εταιρείας σε συνεργασία με το διατροφικό τμήμα, εφόσον είναι απαραίτητο.

Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ιδανική τροφή & το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό.

Πάρε Spiroulina PLATENSIS! Πάρε 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Μάθε περισσότερα στο spiroulina.gr