ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπαρτιάτες: Προς διαγραφή ο Φλώρος μετά την στήριξη Κασιδιάρη;

«Μύλος» έχει γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών μετά από την δημόσια στήριξη του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Φλώρου προς το πρόσωπο του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά από στήριξη της υποψηφιότητας Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην διαγραφή του, σημειώνοντας ότι «θα λάβω μέτρα»

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φλώρος σημείωσε στην Βουλή: «Εκφράζει την μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με Μεγάλους Περιγέλους. Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα, ξέρω ότι φοβάται ο Μπακογιάννης, όμως το Σύνταγμα επιβάλλει την ελεύθερη κάθοδο χωρίς περιορισμούς».

Λίγο μετά ήρθε η εξής τοποθέτηση από τον πρόεδρο πολύ κόμματος: «Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως».

Πηγή: ethnos.gr