ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σιντική – Σιδηρόκαστρο: Μουσική, χορός και παράδοση στο «Κάστρο των Χριστουγέννων»

Μοναδικές και άκρως γιορτινές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο «Κάστρο των Χριστουγέννων» στο Σιδηρόκαστρο Σιντικής, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, σε μια εκδήλωση που τίμησε το πνεύμα των ημερών και χάρισε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Από νωρίς, ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο, με οικογένειες, παρέες και επισκέπτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη χαμόγελα, ενθουσιασμό και διάθεση για διασκέδαση. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και χαρούμενη, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θύμιζε αληθινό χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ξεχωριστό παλμό στη βραδιά έδωσαν οι ήχοι των ζουρνάδων και του νταουλιού, που ξεσήκωσαν τον κόσμο και πρόσθεσαν το παραδοσιακό στοιχείο που ταίριαζε απόλυτα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, γλέντησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους.

Τη διασκέδαση απογείωσαν οι κορυφαίοι μουσικοί Αριστείδης και Γιάννης Δράμαλης, μαζί με τον Ηλία Σταμπουλή, χαρίζοντας αυθεντικές στιγμές κεφιού, χαράς και γνήσιας ελληνικής παράδοσης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική, χορό και όμορφα συναισθήματα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως όταν η παράδοση συναντά τη συλλογικότητα και τη θετική διάθεση, οι γιορτές αποκτούν ξεχωριστή αξία και μένουν αξέχαστες.