ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σιντική – Δομουχτσίδης: Μήνυμα νίκης από το Πετρίτσι

Κατακλύστηκε από κόσμο το κέντρο του Νέου Πετριτσίου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της “ΣΙΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σιντικής και εκ νέου υποψήφιο Φώτη Δομουχτσίδη, που τελέστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Το «παρών» έδωσαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πετριτσίου, αλλά και πλήθος κόσμου.

Κατά την ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στη Δημοτική Ενότητα Πετριτσίου και δη στο Νέο Πετρίτσι, όπου υλοποιήθηκαν αναπλάσεις σε όλες τις πλατείες, αλλάζοντας την όψη της περιοχής.

«Είμαστε η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα για τον Δήμο μας, όπως έκανε τα προηγούμενα εννέα (9) χρόνια, χωρίς πειραματισμούς και μαθητευόμενους μάγους, χωρίς ταξίματα και παραμύθια. Η “ΣΙΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη του Δήμου, με τη συνέχιση της υλοποίησης σύγχρονων υποδομών και έργων πνοής για την περιοχή μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δομουχτσίδης.

Ο επικεφαλής της “ΣΙΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” έκανε ειδική αναφορά στα μέλη του συνδυασμού, ο οποίος όπως είπε έχει ξεφορτωθεί τα «βαρίδια» και έχει ανανεωθεί κατά 45%, με νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά.

«Στη δική μας την παράταξη πρεσβεύεται η δημοκρατία, η ισότητα του πολίτη, η αγάπη για όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως παρατάξεων. Δύο λέξεις μας χαρακτηρίζουν: ΟΜΟΝΟΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Κι έτσι ο Δήμος θα προχωρήσει ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», σημείωσε με έμφαση.

Τέλος, ο κ.Δομουχτσίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου σημειώνοντας:
«Η παρουσία σας μας γεμίζει κουράγιο και δύναμη για να προχωρήσουμε μπροστά. Για το καλό των παιδιών μας και των Δημοτών μας!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Την 8η Οκτώβρη η ΝΙΚΗ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

Η ΝΙΚΗ είναι του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!» κατέληξε.